27.06.2012

Kurtlar Vadisi Gladio Söylemişti...!

Vadi bunu 4 yıl önce söylemişti 

Gündemi yakından takip eden Kurtlar Vadisi ekibi her zaman yaptığı gibi bunu da çok önceden yazdı.


gündemi meşgul eden Turgut Özal'ın vefatına ilişkin rapor 'Kurtlar Vadisi Gladio' filmini bir kez daha akıllara getirdi.

Devlet Denetleme Kurulu, dün 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın vefatına ilişkin raporunu kamuoyuna açıkladı.

Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ölümünü araştıran Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu’nun dün açıklanan raporunda:
'Görevi başında ve ani şekilde ölen bir cumhurbaşkanının ölümü her zaman 'şüpheli ' bir ölümdür. Bu itibarla ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla herhangi bir otopsi ve/veya Köşk yerleşkesinde delil tespiti benzeri işlemlerin yapılmamış olması tam anlamıyla 'akıl tutulması' ile izah edilebilecek bir durumdur. Öyle ki mezkur akıl tutulması dönemin ilgili devlet organlarına ve merhumun yakınlarına tam anlamıyla hakim olmuştur. Bunun sonucunda da ölüm nedeninin belirlenmesi konusunda gerek doktorlar ve aile üyeleri tarafından gerekse yargı organları ve diğer devlet ricali tarafından otopsi yapılması konusunda gerekli ihtimam ve tavır gösterilmemiştir." ifadesi yer aldı.


VADİ BUNU SÖYLEMİŞTİ 


Gündemi her zaman yakından takip eden Kurtlar Vadisi ekibi bunu 4 yıl önce "Kurtlar Vadisi Gladıo" filminde anlatmıştı.

Kurtlar Vadisi ekibinin 3. sinema filmi 'Kurtlar Vadisi-Gladio'da, merhum Cumhurbaşkanı Özal'ın, bugün hala varlığı tartışılan Gladio tarafından öldürüldüğü anlatıldı. Gladio, suikasti Köşk'e sokturduğu zehirli portakallarla gerçekleştirmişti.

Film vizyona girdikten sonra ise Özal Ailesi, Kurtlar Vadisi-Gladio'da anlatılan Türkiye'nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın "ölmediği, öldürüldüğü" tezinin, kendi kanaatleriyle aynı olduğunu belirtmişti.

Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal, Türkiye'nin yüzde 96'nın babasının öldürüldüğüne inandığını, Meclis'in bir komisyon kurarak olayı araştırması gerektiğini söylemişti. "Gladio" filmini değerlendiren Ahmet Özal, “Babam portakal suyunu bir davette içti, evde içseydi 10 - 15 kişi daha ölürdü. Şeklinde konuşmuştu.



yazete.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.