13.07.2012

KURTLAR VADİSİ'NİN CEMALİ ÇOK CESUR ÇIKTI

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bu sezon kadrosuna kattığı isimle izleyiciyi bir kez daha şaşırtmayı başardı. Tek Türkiye dizisindeki Şivan karakteri ile tanınan oyuncu Süleyman Karadağ bu kez Cemal karakteri ile örgütün şehir ayağında yer aldı.

Bir yıl önce beraber çalıştığımız Süleyman Karadağ ile Pana Film’de yeniden bir araya geldik. İlk kez bu kadar yakından tanıdığım “Abi” dediğim bir isimle röportaj yapacaktım. Bu heyecanla buluşma gününe ve zamanına karar verdik.

Süleyman Karadağ’ın sohbeti iyidir ama onunla kalabalık bir yere gitmek ve yürümek oldukça zordur. Geçen yıl Konya- İstanbul seyahatinden sonra onunla yola çıkmamak gibi bir karar almıştım. Etrafını saran hayranları nedeniyle biz normal vatandaşlar (!) rahatsız olmuştuk. Bu yüzden röportaj yapalım diye sözleştiğimizde tek bir yer uygundu: Pana Film ve muhteşem manzarası…

O güzel mekânda Süleyman ağabey kendisi hakkında hiç bilmediğimiz bir özelliğini açıkladı. Meğer o kötü adam tam bir ev erkeğiymiş!

Kurtlar Vadisi Pusu’da yine terörle bağlantılı bir rol almak cesur bir karardı. Yüzünüz daha eskimeden Cemal gibi çok soğuk bir karakteri canlandırıyorsunuz…

- Şivan karakteri ayrıydı. İki sezon örgütün dağda en önde lideriydi. İki sezon ise iyilik yapmaya başladı. Onu da iyi oynamak gerekiyordu. Pana Film’e teşekkür ediyorum. Burada örgütün şehir ayağını oynuyorum. Cemal burada buz gibi bir karakter; ne zaman ne olacağı belli değil. Belki önümüzdeki sezon esprileriyle seyirci karşısına çıkacak. Özellikle bu sene buz gibi oynamak benim tercihimdi.

yazete

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.