28.06.2012

Kurtlar Vadisi Pusu artık bu kanalda yayınlanacak


 Nefes kesen sezon finali ile TNT'ye veda eden Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yeni kanalını buldu. Pana Film, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni sezon bölümleri için bakın hangi kanalla anlaştı. İşte Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni sezonda ekrana geleceği o kanal.

Türk Televizyon tarihinin en çok izlenen ve hakkında konuşulan dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin merakla beklenen yeni kanalı belli oldu. TNT ekranlarına sezon finali ile veda eden Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak..



Medyatava'nın haberine göre televizyon dünyasının fenomen dizisi "Kurtlar Vadisi Pusu"nun yapımcısı Pana Film, yeni sezon için Atv'yle el sıkıştı.

"Kurtlar Vadisi Pusu", önceki yıl Atv'de ekrana gelmiş ve kanalın en çok izlenen yapımlarından biri olmuştu. Sezon sonunda Atv ve Pana Film anlaşma sağlayamayınca dizi Tnt'ye transfer olmuştu. "Kurtlar Vadisi Pusu", sadık hayran kitlesi sayesinde bu sezon Tnt'nin en çok izlenen işi olmayı başarmıştı.

Ancak yeni dönemde küçülme politikasına giden Tnt, yayın bütçesinin nerdeyse yarısı olan "Kurtlar Vadisi Pusu" ile sözleşmesini uzatmamıştı.

Bu ani karar, yapımcı Pana Film'i de zora sokmuş, yeni yayın döneminde zam bekleyen Pana Film, bu ani kararla şaşkına dönmüştü.

KURTLAR NEREDEYSE 10 YILI DEVİRECEK

"Kurtlar Vadisi", 15 Ocak 2003'te Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir" sloganıyla ve güncelliğini yitiren Deli Yürek projesinin sona ermesiye yayına başlamıştı. 2005'te 4'üncü sezonundayken Pana Film, dizinin yayını için Kanal D ile anlaştı.

Dizi, daha sonra "Kurtlar Vadisi Pusu" ismiyle Tnt Türkiye kanalında yayınlanmaya başladı.

ankarahaber.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.